COMUNICAT DE PRESĂ – EXPO FLORA

Centrul Multifuncțional Craiova organizează în perioada 29 Mai – 1 Iunie a XXXII-a ediție a EXPO FLORA, o expoziție cu vânzare de flori, mobilier și unelte de grădinărit la care iau parte peste 30 de expozanți și are alocată o suprafață expozițională de peste 2500mp.

De asemenea, ziua de 1 Iunie este dedicată copiilor, la Centrul Multifuncțional desfășurându-se și a II-a ediție a evenimentului “Să fim copii pentru o zi” conform programului de mai jos și include concursuri, jocuri și activități dedicate copiilor de toate vârstele.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc vineri 29 Mai, ora 12:00, conferința de presă având loc la Centrul Multifuncțional în ziua de 26 Mai 2015, ora 11:00.

Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Craiova, R.A.A.D.P.F.L. Craiova, R.A.T. Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Biblioteca Județeană “Aristia și Alexandru Aman”, Inspectoratul de Jandarmi Județean “Mihai Bravul”, Gruparea de Jandarmi Mobilă “Fratii Buzesti” Craiova, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dolj, Decathlon, CSU Craiova, Casa de Cultură a Studenților Craiova, Kiss FM, Radio Horion, G TV, C.F.R. Călători, Poliția Locală Craiova, Mapamond, Mitropolia Olteniei și Arhiepiscopia Craiovei, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, Auchan, Bebeti, Magazinul de Vise Craiova și Cofetăria Luanis.

Cu participarea: Casa de Cultură “Traian Demetrescu” – Theea Sarah, Palatul Copiilor Craiova, Centrul Tedy Bear, Clubul Maylily, Clubul Arti, Organizația Salvați Copiii, Facultatea de Agricultură și Horticultură Craiova, Cenaclul Senior Art – Junior Art, Asociația Acces, Ansamblul “Rozele Calafatului”, , Centrul Social pentru Copii “Best Life”, Centrul Social “Sfantul Stelian” – Lipovu, Centrul Social “Sfantul Nicolae” – Filiași, Centrul Social “Aripi de Lumina” – Craiova.

 

PROGRAM “EXPO FLORA”:

– 29.05.2014                        12:00 – 18:00

– 30- 31.05.2014                 10:00 – 18:00

– 01.06.2014                        10:00 – 18:00

 

PARTICIPANȚI “SA FIM COPII PENTRU O ZI” – 1 IUNIE

Casa de Cultură “Traian Demetrescu”- Theea Sarah

Palatul Copiilor Craiova;

Centrul Teddy Bear;

Clubul Maylily;

Clubul Arti;

Organizația Salvați Copiii;

Cenaclul Senior Art – Junior Art;

Asociația Acces;

Ansamblul “Rozele Calafatului”;

Centrul Social pentru Copii “Best Life”;

Centrul Social “Sfantul Stelian” – Lipovu;

Centrul Social “Sfantul Nicolae” – Filiași;

Centrul Social “Aripi de Lumina” – Craiova.

 

INTRAREA ESTE LIBERĂ!