Comunicat de presă

Pentru Ziua de 1 Iunie, Primăria Municipiului Craiova și RAADPFL pregătesc o serie de surprize pentru copii!

Flori, animale, dulciuri sunt ingredientele de bază pe care le oferim. De aceea organizăm Ziua Porților Deschise la Serele RAADPFL, dar și la Grădina Zoologică din Parcul Nicolae Romanescu din Craiova, în intervalul orar 09.00-13.00. Cei mici vor putea să descopere etapele plantării unei flori, de la stadiul de sămânță și până la înflorire, iar la Grădina Zoologică vor avea posibilitatea să hrănească maimuțele și să afle de la reprezentanții grădinii povestea animalelor pe care le avem în îngrijire. Surprizele nu se opresc însă aici! I-am invitat alături de noi pentru a aduce zâmbetul copiilor și pe actorii Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri care vor prezenta un spectacol interactiv. Acesta este programat în intervalul orar 11.00-12.00 și se va desfășura la Zoofetărie (lângă țarcul maimuțelor).

Zoofetăria este noul spațiu deschis în incinta Grădinii Zoologice, o cofetărie cu totul specială în care se comercializează produse de patiserie, realizate în formă de animale.

Pe parcursul evenimentului, cei prezenți pot participa la o serie de concursuri, iar noi vom dărui surprize dulci datorită sponsorilor noștri: Cofetăria Aida, I Love Cakes, Coliseum, Pepsi, Alpin 57.