Comunicat de presă

Centrul Multifuncțional Craiova vă invită în perioada 25-26 noiembrie 2017 la “Winter Bazaar Craiova 2017”, ediția I, o expoziție cu vânzare de articole pentru copii, produse apicole, cadouri inedite, articole vestimentare, produse cosmetice, hand – made.

Numeroși expozanți, dar și o serie de spectacole și ateliere de creație, de painting și desen pentru copii, sunt pregătite și se desfășoară pe parcursul celor două zile, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

afis W.B. 2017

În cadrul evenimentului, Prokinetic si Arca Med vor derula o serie de investigații medicale gratuite pentru copii. Prokinetic va efectua analize de postură, analize importante în depistarea din timp a scoliozei la copii. Arca Med va verifica igiena orală a celor mici. Bebeti Play va amenaja un spațiu de joacă și activități dedicate copiilor. Toți copiii care vor participa la activitățile desfășurate de Bebeti – Prokinetic – Arca Med vor beneficia de un voucher gratuit la clubul de joacă Bebeti Play.

Atelierele de creație sunt realizate în colaborare cu Palatul Copiilor Craiova și Biblioteca Județeană “Alexandru și Aristia Aman”.

Împreună cu reprezentantele S.C. Voce de Artiști S.R.L. (Dorinela Pănescu și Alina Dumitru) și CFR Călători Craiova se va desfășura și o acțiune de caritate ce constă în strangerea de fonduri, dar și haine, jucării, cărți pentru copiii nevoiași din centrele de plasament ale Craiovei. Având în vedere că se apropie Sărbătorile de iarnă, toți vizitatorii au posibilitatea de a face o faptă bună în sprijinul acestor copii.

Sâmbătă, 25 noiembrie, în cadrul evenimentului are loc și Festivalul Național de muzică ușoară, populară, instrumentală și dans “ Voci de aur”, ediția I, organizat de dna Dorinela Pănescu și Alina Dumitru.

Duminică, 26 Noiembrie, vă așteptăm cu :

  • Ora 11:00 – Concert de colinde – Ansamblul Folcloric “Cununița” – Palatul Copiilor Craiova;
  • Ora 12:00 – Concert de colinde – Liceul de Arte “ Marin Sorescu”;
  • Ora 13:00 – Muzică ușoară : Alexandra Pănescu, Bianca Dumitru, Diana Feraru, Daria Cojocaru; Muzică populară : Palatul Copiilor Corabia;
  • Ora 15:00 – prezentare de rochii pentru scenă și defilare în costume populare.

Intrarea este liberă!